ACTIVITEITEN
 

HOME Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.   NATUURGEBIED Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.   ZWEMBADEN Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.    LIGGING EN FACILITEITEN kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.    OMGEVING Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.   INLICHTINGEN Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.

 WEEKENDS Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.    VASTE BEDRAGEN Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.   PLAATS AAN HET JAAR Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.   DOWNLOAD DE DOCUMENTATIE kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, aan zee aan de baai van Arcachon.   BESCHIKBAARHEID Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.   CONTACT  

Onze animaties zijn gegarandeerd van 01/07 tot 31/08 en dat elk aantal deelnemers.

Alle evenementen zijn gratis, behalve: De lotus (2 € / karton) en petanque wedstrijd (2 € / persoon, gratis als zalven 11 jaar) want ze komen met veel; Thema maaltijden (10 € / persoon *) en outputs zoals kanoën (11 € / persoon *), Paintball (22 € / persoon *) omdat we gebruik maken van de service. * Richtprijs op de tarieven van onze partners.

10 h 12 en 15 h tot 19 h diverse activiteiten zijn in het leven geroepen om grote en kleine bevredigen.

Planning van Activiteiten

Elke avond een entertainment zal worden aangeboden: circus, poppenspel, magie, dans, foam party,
variété, orkest, karaoke, thema diners, dans, bingo, etc ... afhankelijk van het schema.

 Paintball Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon. Repas à thème Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon. canoé«-kayak Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon. CIrcus Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon. Carnavalsfeest Holiday kampeervakantie in Aquitaine, Gironde in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, aan zee aan de baai van Arcachon.
 
De camping is uitgerust met 3 speeltuinen, mini-golf, jeu de boules, volleybal, badminton, een kamer
pingpong, een multi sportveld (volwassene en kind basketbal, handbal, minivoetbal), een speelkamer (biljart, video voetbal,
flipperkast), een fitnessruimte club, sauna's. Aan de andere kant zijn we beschikbaar om de leeftijd van 13 jaar, woon
80 vierkante meter voorzien van consoles video's, spelletjes spelen, gebouw spellen, boeken, puzzels, etc ..

Holiday campings in Aquitaine, Gironde vakantie in Camping, kampeervakantie in de baai van Arcachon, Frankrijk, accommodatie, vakantie, toerisme, de Atlantische Oceaan, camping aan zee.

Valid XHTML 1.0 Transitional    Volg ons op Facebook          Volg ons op Google+        Volg ons op Twitter